Haber

Zerre kararmayan baklanın sırrıymış! Bir tutamı kıvam verir, her aşamada limon koyun

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipiİlkbaharın ve yaz aylarının en güzel ferahlatıcıları zeytinyağlı yemeklerdir. Sıcak havalara koca bir tabak mantıdan ziyade, koca bir tabak zeytinyağlı baklayla girmek size iyi gelebilir. Yanına da buz gibi bir yoğurt hiç de fena olmaz. Peki ama zeytinyağlıların en özellerinden biri olan bakla, tam da mevsiminde nasıl yapılır?

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu